Alma logo logo alma
Recepție Hotel: +40 339 800 801 Alma Health Center: +40 339 733 307 Alma Wellness & Spa: +40 339 733 306

Nuntă ca-n povești

în inima naturii

Clipe de neuitat pe malul Lacului Sărat, la Alma Health & Spa Retreat

Rezervă acum!
Alege Camera
CHECK IN CHECK OUT
CHECK IN
CHECK OUT
ADULȚI
COPII
CEL MAI BINE COTAT CEL MAI BUN PREȚ LOCAȚIE PRIVATĂ CELE MAI MARI APARTAMENTE CELE MAI BUNE FACILITĂȚI FĂRĂ TAXE ASCUNSE
CEL MAI BINE COTAT CEL MAI BUN PREȚ LOCAȚIE PRIVATĂ CELE MAI MARI APARTAMENTE CELE MAI BUNE FACILITĂȚI FĂRĂ TAXE ASCUNSE
NUNȚI LA ALMA

Dragoste la prima vedere

Nunți de poveste

Alege între restaurante cochete cu terasă și vedere spre lac sau impresionanta sală de ceremonii Alma Grand Ballroom, pentru o nuntă de vis.

NUNȚI ÎN NATURĂ

Nunta ta pe malul Lacului Sărat

Priveliște spectaculoasă, atmosferă de neuitat. Alege Helise, cu terasă la plajă, pentru o nuntă rafinată! Culori naturale, pastelate, plantele luxuriante și ferestrele impresionante sunt ingredientele decorative ale unei nunți sofisticate, elegante, potrivite pentru mirii care aleg luxul discret.

NUNȚI LA ALMA

Eleganța Belle Epoque în cea mai spectaculoasă sală de evenimente din Brăila

Ocaziile speciale au nevoie de un loc aparte

Fiecare eveniment este o poveste de împărtășit. Atmosferă rafinată, servicii personalizate și facilități complete, pentru ca nunta ta să spună o poveste unică.

NUNTA LA ALMA GRAND BALLROOM

Nunta ta la Alma Grand Ballroom

Candelabre impozante, accente aurii și o atmosferă glamour inspirată din fastul și strălucirea Belle Epoque. Cu scenă, foyer, intrare separată și 400 de locuri în set-up de nuntă dispuse pe două etaje, Alma Grand Ballroom este o locație de nuntă strălucitoare, ca lumea balurilor de la început de secol. Retrăiți grandoarea de altădată, la cel mai important eveniment al vostru!

VEZI ALMA GRAND BALLROOM
NUNȚI LA ALMA

Restaurante cochete cu terasă și vedere spre lac

Helise & Ostia

Helise

Restaurant pentru evenimente, aflat pe malul Lacului Sărat, cu intrare separată, acces la piscină, terasă și priveliște către lac. Helise are loc special pentru scenă, echipamente moderne de sunet și lumini. Are o suprafață de 438 mp și poate acomoda 300 de invitați în set-up de nuntă.

TRIMITE O CERERE

Ostia

Cu terasă și vedere către Lacul Sărat, Resturantul Ostia este alegerea ideală dacă vrei o nuntă în aer liber, cu cadre foto spectaculoase la apus. Restaurantul are acces la piscină, echipamente moderne de sunet și lumini.

TRIMITE O CERERE

Cerere Rezervare Alma Wellness & Spa

Data Rezervării
CHECK IN

Cerere Rezervare Masă

Data Rezervării
CHECK IN

Cerere Rezervare Alma Health Center

Perioada Tratamentului
CHECK IN
CHECK OUT

Cerere Rezervare Eveniment social

Dată Eveniment
CHECK IN

Cerere Rezervare Eveniment Corporate

Dată Eveniment
CHECK IN