Alma logo logo alma
Recepție Hotel: +40 339 800 801 Alma Health Center: +40 339 733 307 Alma Wellness & Spa: +40 339 733 306

Locul în care simți că renaști.

Terapii Alma Spa

O experiență completă de rejuvenare și relaxare

Rezervă acum!
Alege Camera
CHECK IN CHECK OUT
CHECK IN
CHECK OUT
ADULȚI
COPII
CEL MAI BINE COTAT CEL MAI BUN PREȚ LOCAȚIE PRIVATĂ CELE MAI MARI APARTAMENTE CELE MAI BUNE FACILITĂȚI FĂRĂ TAXE ASCUNSE
CEL MAI BINE COTAT CEL MAI BUN PREȚ LOCAȚIE PRIVATĂ CELE MAI MARI APARTAMENTE CELE MAI BUNE FACILITĂȚI FĂRĂ TAXE ASCUNSE
ALMA WELLNESS & SPA

Răsfață-te și regăsește-ți liniștea interioară

Terapii Alma Wellness & Spa

Create special pentru starea ta de bine

ALMA WELLNESS & SPA

Terapiile Alma Spa

Tot ce ți-ai dori pentru o experiență  spa completă

De la tratamente cosmetice signature și masaje relaxante la saune, piscina vitality sau jacuzzi, reinventăm pentru tine conceptul de wellness.

Alma Stress Relief

Un masaj al întregului corp care îmbină cele mai bune tehnici de relaxare de la Est la Vest, care tratează, în primul rând, destinderea fizică, îmbunătățirea somnului și care te ajută să lupți cu stresul acumulat.

PROGRAMEAZĂ-TE ACUM
60 MIN.
200 RON

Deep tissue

O experiență benefică pentru toate segmentele corpului ce se concentrează pe detensionarea în profunzime a țesutului muscular și stimularea detoxifierii. Un masaj mai intens, ales în special de bărbați și femei ce preferă presiunea mai puternică.

PROGRAMEAZĂ-TE ACUM
60 MIN.
240 RON

Alma Aroma stones

Ca o îmbrățișare caldă, acest masaj este perfect și creat special pentru persoanele care doresc o relaxare mai profundă, obiectiv obținut prin căldură și puterile tămăduitore ale pietrelor vulcanice.

PROGRAMEAZĂ-TE ACUM
60 MIN.
258 RON

Top heaven

Masajul spatelui, gâtului și umerilor pentru a ameliora tensiunea și stresul și pentru a relaxa mușchii. Tratamentul se încheie în puncte de presiune pentru scalp, extrem de liniștitor.

PROGRAMEAZĂ-TE ACUM
30 MIN.
177 RON

Shea Sublime

Masaj senzorial în care ingredientul vedetă este untul de shea, natural și aromat. Pe lângă numeroasele beneficii pentru pielea uscată, aspră și arsurile solare, acest tratament luxuriant este și un remediu puternic anti-îmbătrânire, protejează și hidratează țesutul conjunctiv, ameliorează iritația și ajută la prevenirea vergeturilor.

PROGRAMEAZĂ-TE ACUM
60 MIN.
219 RON

Masajul Indian al scalpului  

Tehnici de masaj extrem de liniștitoare care lucrează pe umeri, gât, față și scalp pentru a elimina tensiunea, durerile de cap și stresul.

PROGRAMEAZĂ-TE ACUM
20 MIN
150 RON

Belgian Choco DeLuxe

Împachetare delicioasă cu ciocolată pe Dry Floatation, ideală deopotrivă pentru hidratare cât și pentru stimularea producției de endorfine. Cu un puternic efect calmant și detoxifiant, acest tratament miraculos aduce un beneficiu desăvârșit tonusului și deshidratării pielii.

PROGRAMEAZĂ-TE ACUM
60 MIN.
190 RON

Rapsodia Albinelor

Împachetare dulce ce hidratează și hrănește pielea în profunzime, stimulează vindecarea diverselor afecțiuni ale pielii, reglează PH-ul și ajută digestia. Acest tratament sublim efectuat pe Dry Floatation îmbunătățește somnul, și aduce o stare de bine generală.

PROGRAMEAZĂ-TE ACUM
60 MIN.
190 RON

Oriental Scent

Acest ritual regal este un tratament holistic și o încântare absolută pentru organism.

Experiența debutează cu o împachetare magică, cu săpun negru de eucalypt, ce curăță pielea în profunzime. Exfolierea cu mănușa Kassa îndepărtează toate celulele moarte, lăsând pielea perfect curată. Aventura continuă cu o magnifică împachetare cu mască rassoul care calmează pielea lăsând-o fină și catifelată. Laptele de corp aromat este deznodământul perfect pentru a finaliza acest ritual regal care hidratează profund și delicat pielea.

PROGRAMEAZĂ-TE ACUM
60 MIN.
309 RON PERS

Oriental Bliss

Tot din categoria experiențelor imperiale, Oriental Bliss conține împachetare cu săpun negru și exfoliere cu mănușă Kassa ca parte incipientă. Experiența remarcabilă și unică constă în masajul cu spumă și ulei aromatic, ideal pentru relaxarea atât la nivel fizic, dar și psihic. Acest ritual holistic reprezintă combinația perfectă a unei experiențe spa cu titlu de excelență, la sfârșitul unei zile sau săptămâni tensionate. Încheiem cu aplicarea unui lapte de corp ce hidratează suav pielea.

PROGRAMEAZĂ-TE ACUM
90 MIN.
381 RON PERS

Alma Tropical Rain Massage

Masaj de relaxare sub ploaia dușului Vichy.

Relaxează-te sub ploaia senzorială a dușului Vichy cu un masaj de relaxare menit să îți alunge toate grijile și stresul cotidian.

 

PROGRAMEAZĂ-TE ACUM
60 MIN
275 RON

Tropical Rain & Ice Stones Massage

Revigorează-te sub ploaia caldă a dușului Vichy și experimentează un masaj inedit cu pietre reci! Senzația de cald/rece este una neașteptat de plăcută, iar masajul îmbunătățește tonusul muscular și circulația sanguină, ideal pentru refacerea celulară.

PROGRAMEAZĂ-TE ACUM
60 MIN
300 RON

Tropical Rain Scrub

Experimentează o exfoliere cu piatră de alaun sub ploaia senzorială a dușului Vichy. Îmbogățit cu ulei de migdale dulci, miere si lăptișor de matcă, acest gomaj are și efect de hidratare, hrănire, catifelare, lăsând un miros parfumat discret și seducător. Brand cosmetic folosit pentru gomaj – Charme Dòrient.

PROGRAMEAZĂ-TE ACUM
30 MIN
180 RON

Tropical Rain Eucaliptus Wrap

Împachetare cu săpun negru de eucalipt, cu numeroase beneficii nu doar la nivel fizic, ci și al activității mentale, Are efect antiinflamator, antiviral, regenerator al celor cinci straturi epidermale.  Efectuat sub ploaia caldă a dușului Vichy, este terapia ideală la sfârșitul unei zile suprasolicitante, și nu numai.

PROGRAMEAZĂ-TE ACUM
45 MIN
228 RON

Tropical Fusion

Acest ritual holistic este o delectare pentru toate simțurile. Efectuat pe o saltea de apă caldă, include o exfoliere luxuriantă pe bază de piatră de alaun, lăptișor de matcă și miere, o împachetare în săpun de eucalipt și un masaj de relaxare menit să te poarte într-o călătorie de vis.

PROGRAMEAZĂ-TE ACUM
90 MIN
381 RON

Silhouette Dren

Ritual minune cu efect intens de drenare in 5 pași ce stimulează detoxifierea și facilitează pierderea kilogramelor. Un real plan de atac împotriva celulitei edematoase, a retenției de apă și toxinelor. Efectuat constant, acest tratament distinct reduce vizibil aspectul de coajă de portocală și diminuează țesutul adipos. Succesul acestui tratament constă în ingredientele cheie: castan, alge marine, aloe vera, ardei gras dar și al uleiurilor esențiale de portocal, eucalipt, ghimbir, lămâie si ienupăr. Rezultatul? Pielea devine tonifiată, compactă și netedă. Mai mult, retenția lichidelor este redusă, iar picioarele devin ușoare, fără umflături.

PROGRAMEAZĂ-TE ACUM
90 MIN
372 RON

Silhouette Slim

Ritual intens de remodelare corporală în 5 pași care are ca obiectiv diminuarea celulitei dure și a pernuțelor adipoase. Periajul uscat, împachetarea in argilă termoactivă și masajul cu ventuze, împreună cu o serie de produse cu o ridicată concentrație de principii active, vor învinge bătălia împotriva celulitei încăpățânate. Alga roșie, cafeină, centella asiatică și uleiurile esențiale de scorțișoară și portocală sunt doar o mică parte din ingredientele speciale ce luptă împotriva țesutului adipos. Această terapie luxuriantă, efectuată in mod repetat, are ca rezultat o siluetă conturată, dar și îmbunătățirea sistemului imunitar.

PROGRAMEAZĂ-TE ACUM
90 MIN
372 RON
ALMA HEALTH CENTER

Alma Health Center

Descoperă Alma Health Center, un complex modern de vindecare și tratament pe malul Lacului Sărat!

Un spațiu de peste 2500 mp, recepție dedicată și 60 de spații individuale pentru tratamente de recuperare, dotate cu cele mai moderne echipamente te așteaptă pentru următorul sejur de tratament balnear la Alma Health & Spa Retreat.

VIZITEZĂ ALMA HEALTH CENTER
PLAJĂ ȘI PISCINE

Alma Wellness & Spa

Tot ce ți-ai dori pentru o experiență  spa completă

De la tratamente cosmetice signature și masaje relaxante la saune, piscina vitality sau jacuzzi, reinventăm pentru tine conceptul de wellness.

Cerere Rezervare Alma Wellness & Spa

Data Rezervării
CHECK IN

Cerere Rezervare Masă

Data Rezervării
CHECK IN

Cerere Rezervare Alma Health Center

Perioada Tratamentului
CHECK IN
CHECK OUT

Cerere Rezervare Eveniment social

Dată Eveniment
CHECK IN

Cerere Rezervare Eveniment Corporate

Dată Eveniment
CHECK IN