Alma logo
Informații: +40 339 800 801

Locul în care simți că renaști.

Terapii Alma Spa

O experiență completă de rejuvenare și relaxare

Rezervă acum!
Alege Camera
CHECK IN CHECK OUT
CHECK IN
CHECK OUT
ADULȚI
COPII
CEL MAI BINE COTAT CEL MAI BUN PREȚ LOCAȚIE PRIVATĂ CELE MAI MARI APARTAMENTE CELE MAI BUNE FACILITĂȚI FĂRĂ TAXE ASCUNSE
CEL MAI BINE COTAT CEL MAI BUN PREȚ LOCAȚIE PRIVATĂ CELE MAI MARI APARTAMENTE CELE MAI BUNE FACILITĂȚI FĂRĂ TAXE ASCUNSE
ALMA WELLNESS & SPA

Răsfață-te și regăsește-ți liniștea interioară

Terapii Alma Wellness & Spa

Create special pentru starea ta de bine

ALMA WELLNESS & SPA

Terapiile Alma Spa

Tot ce ți-ai dori pentru o experiență  spa completă

De la tratamente cosmetice signature și masaje relaxante la saune, piscina vitality sau jacuzzi, reinventăm pentru tine conceptul de wellness.

Alma Stress Relief

Un masaj al întregului corp care îmbină cele mai bune tehnici de relaxare de la Est la Vest, care tratează, în primul rând, destinderea fizică, îmbunătățirea somnului și care te ajută să lupți cu stresul acumulat.

PROGRAMEAZĂ-TE ACUM
60 MIN.
164 RON

Deep tissue

O experiență benefică pentru toate segmentele corpului ce se concentrează pe detensionarea în profunzime a țesutului muscular și stimularea detoxifierii. Un masaj mai intens, ales în special de bărbați și femei ce preferă presiunea mai puternică.

PROGRAMEAZĂ-TE ACUM
60 MIN.
199 RON

Alma Aroma stones

Ca o îmbrățișare caldă, acest masaj este perfect și creat special pentru persoanele care doresc o relaxare mai profundă, obiectiv obținut prin căldură și puterile tămăduitore ale pietrelor vulcanice.

PROGRAMEAZĂ-TE ACUM
75 MIN.
215 RON

Top heaven

Masajul spatelui, gâtului și umerilor pentru a ameliora tensiunea și stresul și pentru a relaxa mușchii. Tratamentul se încheie în puncte de presiune pentru scalp, extrem de liniștitor.

PROGRAMEAZĂ-TE ACUM
45 MIN.
148 RON

Shea Sublime

Masaj senzorial în care ingredientul vedetă este untul de shea, natural și aromat. Pe lângă numeroasele beneficii pentru pielea uscată, aspră și arsurile solare, acest tratament luxuriant este și un remediu puternic anti-îmbătrânire, protejează și hidratează țesutul conjunctiv, ameliorează iritația și ajută la prevenirea vergeturilor.

PROGRAMEAZĂ-TE ACUM
60 MIN.
178 RON

Belgian Choco DeLuxe

Împachetare delicioasă cu ciocolată pe Dry Floatation, ideală deopotrivă pentru hidratare cât și pentru stimularea producției de endorfine. Cu un puternic efect calmant și detoxifiant, acest tratament miraculos aduce un beneficiu desăvârșit tonusului și deshidratării pielii.

PROGRAMEAZĂ-TE ACUM
60 MIN.
159 RON

Rapsodia Albinelor

Împachetare dulce ce hidratează și hrănește pielea în profunzime, stimulează vindecarea diverselor afecțiuni ale pielii, reglează PH-ul și ajută digestia. Acest tratament sublim efectuat pe Dry Floatation îmbunătățește somnul, și aduce o stare de bine generală.

PROGRAMEAZĂ-TE ACUM
60 MIN.
159 RON

Oriental Scent

Acest ritual regal este un tratament holistic și o încântare absolută pentru organism.

Experiența debutează cu o împachetare magică, cu săpun negru de eucalypt, ce curăță pielea în profunzime. Exfolierea cu mănușa Kassa îndepărtează toate celulele moarte, lăsând pielea perfect curată. Aventura continuă cu o magnifică împachetare cu mască rassoul care calmează pielea lăsând-o fină și catifelată. Laptele de corp aromat este deznodământul perfect pentru a finaliza acest ritual regal care hidratează profund și delicat pielea.

PROGRAMEAZĂ-TE ACUM
60 MIN.
258 RON PERS. / 399 RON CUPLU

Oriental Bliss

Tot din categoria experiențelor imperiale, Oriental Bliss conține împachetare cu săpun negru și exfoliere cu mănușă Kassa ca parte incipientă. Experiența remarcabilă și unică constă în masajul cu spumă și ulei aromatic, ideal pentru relaxarea atât la nivel fizic, dar și psihic. Acest ritual holistic reprezintă combinația perfectă a unei experiențe spa cu titlu de excelență, la sfârșitul unei zile sau săptămâni tensionate. Încheiem cu aplicarea unui lapte de corp ce hidratează suav pielea.

PROGRAMEAZĂ-TE ACUM
90 MIN.
318 RON PERS. / 499 RON CUPLU

Masaj pentru doi

Invită-ți partenerul într-o călătorie a armoniei. Este un masaj corporal complet, în camera noastră special concepută pentru cupluri, efectuat de către doi terapeuți. O modalitate de a petrece timp de calitate împreună!

Add-on: Hidromasaj în cadă private, pentru doi.

PROGRAMEAZĂ-TE ACUM
60 MIN. / 90 MIN.
328 RON / 428 RON

Be my maid of honor ritual

Răsfăța-te alături de cea mai bună prietenă! Un masaj senzorial cu unt de shea ideal pentru doamnele care doresc să evadeze împreună, departe de stresul cotidian. Beneficiile acestui tratament-minune se văd atât fizic, dar oferă și bunăstare psihică. Rezultatele? Pielea devine netedă și hidratată, învăluită într-o aromă exotică.

PROGRAMEAZĂ-TE ACUM
60 MIN. / 90 MIN.
388 RON / 498 RON

Lomi Lomi

Numit și masajul ‘brațelor iubitoare” sau ‘ritualul iertării’, Lomi Lomi are o tradiție indigenă hawaiană care susține vindecarea fizică, mentală și emoțională. Ca o îmbrățișare senzorială în ulei de cocos prin mișcări prelungite, fluide și blânde comparate adesea cu mișcarea valurilor mării, această terapie distinctivă funcționează pe patru afirmații: Îmi pare rău; Iartă-mă; Mulțumesc; Te iubesc”.

PROGRAMEAZĂ-TE ACUM
60 MIN.
220 RON

Ayurveda

Ritualul Ayurvedic Holistic se concentrează pe toate nivelurile ființei noastre: corp-minte-spirit. Metoda de masaj ayurvedic va face ca pacea să va cuprindă întregul trup și însoțită de uleiuri speciale pentru cele 3 dosha-uri Kapha, Vata și Pita reorientează elementele dezechilibrate: Apă, Pământ, Foc, Vânt și Eter. Împreună cu sunetul vindecător al bolului tibetan, echilibrează subtil chakrele și îndepărtează emoțiile negative.

PROGRAMEAZĂ-TE ACUM
90 MIN.
290 RON

Chakra Balancing

Ritual ayurvedic intens de reechilibrare și deblocare ale celor 7 chakre. Acest obiectiv se realizează prin poziționarea cristalelor specifice fiecărei chakre, împreună cu uleiurile menite lor dar și cu ajutorul mantrelor, sunetelor și afirmațiilor caracteristice. Acest ritual este recomandat după minim 2 ritualuri ayurvedice de inițiere.

 

PROGRAMEAZĂ-TE ACUM
90 MIN.
310 RON

Masajul indian al scalpului

Tehnici de masaj extrem de liniștitoare care lucrează pe umeri, gât, față și scalp pentru a elimina tensiunea, durerile de cap și stresul.

PROGRAMEAZĂ-TE ACUM
30 MIN.
125 RON

Silhouette Dren

Ritual minune cu efect intens de drenare in 5 pași ce stimulează detoxifierea și facilitează pierderea kilogramelor. Un real plan de atac împotriva celulitei edematoase, a retenției de apă și toxinelor. Efectuat constant, acest tratament distinct reduce vizibil aspectul de coajă de portocală și diminuează țesutul adipos. Succesul acestui tratament constă în ingredientele cheie: castan, alge marine, aloe vera, ardei gras dar și al uleiurilor esențiale de portocal, eucalipt, ghimbir, lămâie si ienupăr. Rezultatul? Pielea devine tonifiată, compactă și netedă. Mai mult, retenția lichidelor este redusă, iar picioarele devin ușoare, fără umflături.

PROGRAMEAZĂ-TE ACUM
90 MIN
310 RON

Silhouette Slim

Ritual intens de remodelare corporală în 5 pași care are ca obiectiv diminuarea celulitei dure și a pernuțelor adipoase. Periajul uscat, împachetarea in argilă termoactivă și masajul cu ventuze, împreună cu o serie de produse cu o ridicată concentrație de principii active, vor învinge bătălia împotriva celulitei încăpățânate. Alga roșie, cafeină, centella asiatică și uleiurile esențiale de scorțișoară și portocală sunt doar o mică parte din ingredientele speciale ce luptă împotriva țesutului adipos. Această terapie luxuriantă, efectuată in mod repetat, are ca rezultat o siluetă conturată, dar și îmbunătățirea sistemului imunitar.

PROGRAMEAZĂ-TE ACUM
90 MIN
310 RON
ALMA HEALTH CENTER

Alma Health Center

Descoperă Alma Health Center, un complex modern de vindecare și tratament pe malul Lacului Sărat!

Un spațiu de peste 2500 mp, recepție dedicată și 60 de spații individuale pentru tratamente de recuperare, dotate cu cele mai moderne echipamente te așteaptă pentru următorul sejur de tratament balnear la Alma Health & Spa Retreat.

VIZITEZĂ ALMA HEALTH CENTER
PLAJĂ ȘI PISCINE

Alma Wellness & Spa

Tot ce ți-ai dori pentru o experiență  spa completă

De la tratamente cosmetice signature și masaje relaxante la saune, piscina vitality sau jacuzzi, reinventăm pentru tine conceptul de wellness.

Cerere Rezervare Alma Wellness & Spa

Data Rezervării
CHECK IN

Cerere Rezervare Masă

Data Rezervării
CHECK IN

Cerere Rezervare Alma Health Center

Perioada Tratamentului
CHECK IN
CHECK OUT

Cerere Rezervare Eveniment social

Dată Eveniment
CHECK IN

Cerere Rezervare Eveniment Corporate

Dată Eveniment
CHECK IN