Alma logo logo alma
Recepție Hotel: +40 339 800 801 Alma Health Center: +40 339 733 307 Alma Wellness & Spa: +40 339 733 306

Terapii și tratamente de vindecare

la Alma Health Center

Facilități deschise tot timpul anului pentru tratarea unei game largi de afecțiuni

Rezervă acum!
Alege Camera
CHECK IN CHECK OUT
CHECK IN
CHECK OUT
ADULȚI
COPII
CEL MAI BINE COTAT CEL MAI BUN PREȚ LOCAȚIE PRIVATĂ CELE MAI MARI APARTAMENTE CELE MAI BUNE FACILITĂȚI FĂRĂ TAXE ASCUNSE
CEL MAI BINE COTAT CEL MAI BUN PREȚ LOCAȚIE PRIVATĂ CELE MAI MARI APARTAMENTE CELE MAI BUNE FACILITĂȚI FĂRĂ TAXE ASCUNSE
ALMA HEALTH CENTER

Sănătatea și starea ta de bine sunt grija noastră!

Comorile din Lacul Sărat, apa și nămolul sapropelic, sunt resursele pe care ți le punem la dispoziție, în facilități moderne.

 

ALMA HEALTH CENTER

Terapiile Alma Health Center

Facilități deschise tot timpul anului pentru tratarea unei game largi de afecțiuni

 

ALMA RELAX MASAJ

Masajul cu uleiuri călduţe aduce relaxarea deplină a întregului corp şi revitalizarea simţurilor prin aromaterapie, imprimând cea mai plăcută stare de bine.

PROGRAMEAZĂ-TE ACUM
50 MIN
180 RON

MASAJ EXPRES

Restabilește echilibrul natural și armonia corpului. Acest tip de masaj eliberează tensiunea acumulată în musculatură și îmbunătățește circulația sangvină.

HEAD AND NECK MASSAGE

Masajul capului și gâtului reduce tensiunea nervoasă, îndepărtează migrena și încordarea, redă starea de bine.

MASAJ ANTICELULITIC

Ameliorează circulația locală, redă fermitatea și elasticitatea normală a țesuturilor, îmbunătățește aspectul pielii.

MASAJ CU NĂMOL

Combinație benefică dintre proprietățile nămolului cald și masajul terapeutic, topește contracturile musculare, hidratează și catifelează pielea.

PROGRAMEAZĂ-TE ACUM
20 MIN
105 RON

MASAJ DE DRENAJ LIMFATIC GENERAL

„Regina masajului”. Prin aplicarea unei presiuni ușoare și constante asupra grupelor ganglionare și a membrelor, masajul reduce edemele, facilitează procesele naturale de detoxifiere, scurtează convalescența, crește imunitatea și înlătură oboseala, fiind un gardian al sănătății corpului.

PROGRAMEAZĂ-TE ACUM
50 MIN
220 RON

MASAJ DE DRENAJ LIMFATIC SEGMENTAR (facial, membre superioare, membre inferioare, abdomen)

Este indicat în tratarea edemelor, postoperator, detoxifierea organismului, stimularea intestinului subțire, masajul regiunii abdominale, cu reducerea circumferinței taliei și a membrelor.

PROGRAMEAZĂ-TE ACUM
25 MIN
125 RON

MASAJ FACIAL

Îndepărtează încruntarea, edemele palpebrale, redă relaxarea și luminozitatea feței.

MASAJ DUȘ VICHY

Dușul Vichy este o experiență senzorială încântătoare de terapie cu apă, care combină beneficiile terapeutice ale masajului și apei. Atât sunetul, cât și senzația de apă, cunoscute pentru proprietățile sale liniștitoare, curăță corpul de oboseală și stress, iar masajul corporal din cap până în picioare, cu secvențe de apă și culori, asigură starea finală de relaxare.

PROGRAMEAZĂ-TE ACUM
15 MIN
125 RON

REFLEXOTERAPIE

Masajul reflexogen acţionează asupra punctelor sensibile de la nivelul tălpii piciorului, stimulând astfel organele interne corespunzătoare. Îmbunătățește circulația, restabilește echilibrul în corp, întărește puterea de apărare, stimulează mecanismele naturale de detoxifiere.

PROGRAMEAZĂ-TE ACUM
25 MIN / 50 MIN
90 RON / 150 RON

BAIA SALINĂ CU NĂMOL SAPROPELIC

Prin efectul termic și al compoziției apei și nămolului din Lacul Sărat, se produce o vasodilatație, cu reducerea durerilor articulare, contracturilor musculare, efect trofic asupra țesuturilor și relaxare generală.

BAIE DE PLANTE

Extractele personalizate de plante aduc relaxare, ameliorează calitatea somnului, circulația periferică, calmează durerile articulare și musculare, reduc edemele.

HIDROMASAJ

Sub acțiunea jeturilor de apă caldă se activează circulația, ameliorează celulita, conferă relaxare și răsfăț.

PROGRAMEAZĂ-TE ACUM
20 MIN
149 RON

DUȘ SUBACVAL

O senzație specială de revigorare sub influența masajului cu un jet puternic de apă în scop tonifiant, activator al circulației. Această terapie are efect drenant, antiedematos, tonizant muscular și regenerant asupra sechelelor post traumatice, este o metodă placută de recuperare cât și utilă în tratarea celulitei și remodelare corporală.

ÎMPACHETARE CU NĂMOL

Aplicarea unui strat de nămol încălzit la 38°C – 40°C pe întreaga suprafață a corpului sau pe o suprafață limitată activează circulația, calmează durerile, relaxează musculatura, hidratează și remineralizează.

APLICAȚIILE DE PARAFINĂ

Pe zonele dureroase, prin căldura transmisă, activează circulația, calmează durerile și relaxează musculatura.

ÎMPACHETARE CU NĂMOL PE  DRY FLOATING

Aceasta terapie-semnătură Alma Health Center, combină efectele vindecătoare ale nămolului cu relaxarea profunda pe patul Dry Floatation, unde cele 20 de minute de terapie echivalează cu două ore de somn.

PROGRAMEAZĂ-TE ACUM
20 MIN
150 RON

WET CUPPING VICHY 

Pe lângă faptul că oferă o relaxare generală, dușul Vichy, combinat cu masajul cu ventuze, aduce afecțiunile din profunzime la suprafață, de unde pot fi mai ușor eliminate de organism. Ca și efecte, acesta îmbunătățește circulația sanguină și limfatică, scade tensiunea arterială, produce relaxare musculară, stimulează sistemul imunitar, ajută la detoxifierea organismului, îmbunătățește funcțiile organelor interne, facilitează pierderea în greutate, promovează un somn mai bun.

PROGRAMEAZĂ-TE ACUM
20 MIN
160 RON

WATERFALL CUPPING

Dușul Vichy este un tip special de masaj pe bază de apă, o formă specială de hidroterapie cu rol în relaxarea imediată a musculaturii întregului corp, îmbunătățirea circulației sanguine și limfatice. Acțiunea uleiurilor folosite în combinație cu masajul și stimularea punctelor reflexogene are un efect rapid, redându-i feței și întregului corp vitalitatea, strălucirea și luminozitatea, îmbunătățindu-i tonusul sub acțiunea experienței senzoriale de apă și lumini.

 

PROGRAMEAZĂ-TE ACUM
30 MIN
180 RON

KINETOTERAPIE (Individual)

Ședință individualizată de exerciții fizice medicale în recuperarea afecțiunilor osteo-articulare, post intervenții ortopedico-chirurgicale, pentru corectarea scoliozelor, cifozelor, corectarea deficitelor de mers, recuperare în afecțiunile neurologice centrale și periferice.

KINETOTERAPIE (de grup)

În scop profilactic sau curativ pe grupe de afecțiuni.

AQUAGYM

Importantă în recuperarea post traumatică și post operatorie, prin scăderea presiunii asupra articulațiilor grație proprietățile fizice ale apei, aduce beneficii în recuperarea precoce. Efect de tonifiere musculară, creștere a rezistenței la efort, adjuvant în curele de slăbire, crește performanțele fizice și cardiovasculare.

*Individual sau de grup, în piscina cu apă sărată din Lacul Sărat.

FITNESS CU INSTRUCTOR*

Program personalizat obiectivelor și așteptărilor, care crește performanțele fizice. Este adjuvant în curele de slăbire, combaterea celulitei, remodelare corporală, obținerea stării de bine fizice și psiho-emoționale.

*Program adresat exclusiv oaspeților cazați în hotel.

FITNESS FĂRĂ INSTRUCTOR*

Program personal.

*Program adresat exclusiv oaspeților cazați în hotel.

 

PROGRAMEAZĂ-TE ACUM
O Ședință
50 RON

TERAPIA DRY FLOATING

Sistem unic de plutire uscată, cu efecte benefice asupra stării de sănătate, printre care se enumeră
combaterea durerii cronice, îmbunătățirea circulației sângelui ameliorarea insomniei, relaxare
generală și combaterea stresului.

PROGRAMEAZĂ-TE ACUM
20 MIN
100 RON

VACUMED

Folosit în medicina spațială, se realizează aplicând o alternanță ritmică de presiune negativă, cu acțiune vasodilatatoare și stimulatoare asupra schimburilor de oxigen și nutrienți și deschiderea de noi capilare. Ideal în  recuperare post-traumatică, în refacerea după efortul sportiv (grăbește eliminarea acidului lactic), în afecțiunile vasculare periferice (arteriopatiile din diabetul zaharat, polineuropatii, algoneurodistrofii, varice, limfedem, sindromul de picioare grele), combate celulita, ameliorează disfuncțiile sexuale masculine prin îmbunătățirea circulației și crește incontestabil performanțele sportive. Programe individualizate cu durata de 30-40 minute.

PROGRAMEAZĂ-TE ACUM
30 MIN
150 RON; 5 ȘEDINȚE - 710 RON; 10 ȘEDINȚE - 1350 RON

TECAR TERAPIE (Transfer Capacitiv-Rezistiv de Energie)

Diatermie profundă cu efect energetic extra și intra-celular și efect termic profund, fără efecte secundare. Combate durerile, contracturile și întinderile musculare, crește elasticitatea țesuturilor, crește metabolismul celular și activează procesele de cicatrizare, regenerare a leziunilor tendinoase, ligamentare, musculare, asigură refacerea rapidă, crește viteza de resorbție a edemelor și hematoamelor. Extrem de util în patologia sportivă, ortopedică, reumatismală.

PROGRAMEAZĂ-TE ACUM
1 regiune / 2 regiuni
95 RON / 175 RON; 5 ȘEDINȚE - 450RON; 10 ȘEDINȚE - 850 RON

SHOCK WAVE (terapie cu unde de șoc acustice extracorporeale)

Tehnologie revoluționară cu o largă aplicativitate în traumatologie sportivă, ortopedie, contracturi musculare, durerile de umăr și călcâi. Efect metabolic asupra țesuturilor, cu recapilarizare și vindecare corectă a leziunilor, calmează durerile, crește mobilitatea și suplețea articulară.

LASER TERAPIE

Combate durerile, inflamațiile și face biostimulare cu efect în stadiile acute și cronice în recuperarea rapidă post-traumatică, ortopedică și reumatismală.

BAIA GALVANICĂ

Este o procedură de hidro-electroterapie constând din aplicarea curentului galvanic prin intermediul apei, la nivelul membrelor superioare și inferioare. Efectele antialgice, miorelaxante, de ameliorare a circulaţiei periferice și restabilire a tonusului simpatic și parasimpatic sunt benefice în afecțiunile reumatismale.

SUPER INDUCTIVE SYSTEM (SIS – câmp electromagnetic de înaltă intensitate)

Tehnologie inovatoare, asigură un tratament precis, focusat, neinvaziv și sigur, cu reducerea perioadei de vindecare și recuperare în cazul fracturilor, cu efect antialgic în durerile articulare, lombare, combaterea spasticității din afecțiunile neurologice.

EMSELLA

O soluție high-tech, noninvazivă, sigură, nedureroasă și comodă pentru  sănătatea intimă a femeii. Funcţionează graţie sistemului patentat *High-Intensity Focused Electromagnetic Technology – un cȃmp electromagnetic concentrat extrem de puternic, a cărui intensitate permite atingerea contracţiilor musculare supra-maximale ȋn timp ce pacienta stă confortabil pe aplicatorul-fotoliu. Crește tonusul musculaturii planșeului pelvin, optim în refacerea după nașterile naturale, previne sau tratează incontinența urinară de stress, de urgență și mixtă, survenită după menopauză sau odată cu îmbătrânirea. Crește gradul de satisfacție a actului sexual, prin tonifierea musculaturii.

Sunt necesare șase ședințe, două pe săptămână, la un interval minim de două zile.

PROGRAMEAZĂ-TE ACUM
30 MIN.
200 RON / 5 ȘEDINȚE - 900 RON / 10 ȘEDINȚE - 1800 RON

MAGNETOTERAPIE (clasică, de joasă frecvență)

Efect sedativ, ameliorează calitatea somnului, calmant în durerile articulare, ameliorează circulația, scurtează timpul de consolidare a fracturilor.

ELECTROTERAPIE DE JOASĂ și MEDIE FRECVENȚĂ (curenți diadinamici, curenți interferențiali, TENS, etc)

Aplicată în formule individualizate, cu efecte în afecțiunile reumatismale, post traumatice, ortopedice, neurologice centrale și periferice.

ULTRASUNET

Printr-un micromasaj profund al țesuturilor, aduce beneficii în tratamentul afecțiunilor post traumatice, reumatismale, relaxează contracturile, crește elasticitatea țesuturilor, combate edemul din entorse.

PACHETE

Pachete de tratament

Alma Health Center

Comorile din Lacul Sărat, apa și nămolul sapropelic, sunt resursele pe care ți le punem la dispoziție, în facilități moderne

ALMA WELLNESS & SPA

Alma Wellness & Spa

O experiență completă de rejuvenare și relaxare 

Răsfață-ți simțurile și regăsește-ti echilibrul
Evadează din cotidian pentru a te bucura de liniște și regenerare profundă

VEZI ALMA WELLNESS & SPA

Cerere Rezervare Alma Wellness & Spa

Data Rezervării
CHECK IN

Cerere Rezervare Masă

Data Rezervării
CHECK IN

Cerere Rezervare Alma Health Center

Perioada Tratamentului
CHECK IN
CHECK OUT

Cerere Rezervare Eveniment social

Dată Eveniment
CHECK IN

Cerere Rezervare Eveniment Corporate

Dată Eveniment
CHECK IN