Alma logo
Informații: +40 339 800 801

Terapii și tratamente de vindecare

la Alma Health Center

Facilități deschise tot timpul anului pentru tratarea unei game largi de afecțiuni

Rezervă acum!
Alege Camera
CHECK IN CHECK OUT
CHECK IN
CHECK OUT
ADULȚI
COPII
CEL MAI BINE COTAT CEL MAI BUN PREȚ LOCAȚIE PRIVATĂ CELE MAI MARI APARTAMENTE CELE MAI BUNE FACILITĂȚI FĂRĂ TAXE ASCUNSE
CEL MAI BINE COTAT CEL MAI BUN PREȚ LOCAȚIE PRIVATĂ CELE MAI MARI APARTAMENTE CELE MAI BUNE FACILITĂȚI FĂRĂ TAXE ASCUNSE
ALMA HEALTH CENTER

Disponibile în curând

Comorile din Lacul Sărat, apa și nămolul sapropelic, sunt resursele pe care ți le punem la dispoziție, în facilități moderne.

Sănătatea și starea ta de bine sunt grija noastră!

ALMA HEALTH CENTER

Terapiile Alma Health Center

Facilități deschise tot timpul anului pentru tratarea unei game largi de afecțiuni

 

În cazul în care nu doriți o consultație medicală prealabilă, vă rugăm să descărcați si să completați formularul de mai jos, înainte de a vă prezenta la Alma Health Center. Vă mulțumim pentru înțelegere!
DESCARCĂ CHESTIONARUL MEDICAL

ALMA RELAX MASAJ

Masajul cu uleiuri călduţe aduce relaxarea deplină a întregului corp şi revitalizarea simţurilor prin aromaterapie, imprimând cea mai plăcută stare de bine.

PROGRAMEAZĂ-TE ACUM
50 MIN
130 RON

MASAJ EXPRES

Restabilește echilibrul natural și armonia corpului. Acest tip de masaj eliberează tensiunea acumulată în musculatură și îmbunătățește circulația sangvină.

HEAD AND NECK MASSAGE

Masajul capului și gâtului reduce tensiunea nervoasă, îndepărtează migrena și încordarea, redă starea de bine.

MASAJ ANTICELULITIC

Ameliorează circulația locală, redă fermitatea și elasticitatea normală a țesuturilor, îmbunătățește aspectul pielii.

MASAJ CU NĂMOL

Combinație benefică dintre proprietățile nămolului cald și masajul terapeutic, topește contracturile musculare, hidratează și catifelează pielea.

MASAJ DE DRENAJ LIMFATIC GENERAL

„Regina masajului”. Prin aplicarea unei presiuni ușoare și constante asupra grupelor ganglionare și a membrelor, masajul reduce edemele, facilitează procesele naturale de detoxifiere, scurtează convalescența, crește imunitatea și înlătură oboseala, fiind un gardian al sănătății corpului.

PROGRAMEAZĂ-TE ACUM
60 MIN
150 RON

MASAJ DE DRENAJ LIMFATIC SEGMENTAR (facial, membre superioare, membre inferioare, abdomen)

Este indicat în tratarea edemelor, postoperator, detoxifierea organismului, stimularea intestinului subțire, masajul regiunii abdominale, cu reducerea circumferinței taliei și a membrelor.

MASAJ FACIAL

Îndepărtează încruntarea, edemele palpebrale, redă relaxarea și luminozitatea feței.

REFLEXOTERAPIE

Masajul reflexogen acţionează asupra punctelor sensibile de la nivelul tălpii piciorului, stimulând astfel organele interne corespunzătoare. Îmbunătățește circulația, restabilește echilibrul în corp, întărește puterea de apărare, stimulează mecanismele naturale de detoxifiere.

BAIA SALINĂ CU NĂMOL SAPROPELIC

Prin efectul termic și al compoziției apei și nămolului din Lacul Sărat, se produce o vasodilatație, cu reducerea durerilor articulare, contracturilor musculare, efect trofic asupra țesuturilor și relaxare generală.

BAIE DE PLANTE

Extractele personalizate de plante aduc relaxare, ameliorează calitatea somnului, circulația periferică, calmează durerile articulare și musculare, reduc edemele.

HIDROMASAJ

Sub acțiunea jeturilor de apă caldă se activează circulația, ameliorează celulita, conferă relaxare și răsfăț.

DUȘ SUBACVAL

O senzație specială de revigorare sub influența masajului cu un jet puternic de apă în scop tonifiant, activator al circulației. Această terapie are efect drenant, antiedematos, tonizant muscular și regenerant asupra sechelelor post traumatice, este o metodă placută de recuperare cât și utilă în tratarea celulitei și remodelare corporală.

ÎMPACHETARE CU NĂMOL

Aplicarea unui strat de nămol încălzit la 38°C – 40°C pe întreaga suprafață a corpului sau pe o suprafață limitată activează circulația, calmează durerile, relaxează musculatura, hidratează și remineralizează.

APLICAȚIILE DE PARAFINĂ

Pe zonele dureroase, prin căldura transmisă, activează circulația, calmează durerile și relaxează musculatura.

KINETOTERAPIE (Individual)

Ședință individualizată de exerciții fizice medicale în recuperarea afecțiunilor osteo-articulare, post intervenții ortopedico-chirurgicale, pentru corectarea scoliozelor, cifozelor, corectarea deficitelor de mers, recuperare în afecțiunile neurologice centrale și periferice.

PROGRAMEAZĂ-TE ACUM
50 / 30 MIN
55 / 30 RON

KINETOTERAPIE (de grup)

În scop profilactic sau curativ pe grupe de afecțiuni.

PROGRAMEAZĂ-TE ACUM
50 / 30 MIN
30 / 20 RON

AQUAGYM

Importantă în recuperarea post traumatică și post operatorie, prin scăderea presiunii asupra articulațiilor grație proprietățile fizice ale apei, aduce beneficii în recuperarea precoce. Efect de tonifiere musculară, creștere a rezistenței la efort, adjuvant în curele de slăbire, crește performanțele fizice și cardiovasculare.

*Individual sau de grup, în piscina cu apă sărată din Lacul Sărat.

FITNESS CU INSTRUCTOR*

Program personalizat obiectivelor și așteptărilor, care crește performanțele fizice. Este adjuvant în curele de slăbire, combaterea celulitei, remodelare corporală, obținerea stării de bine fizice și psiho-emoționale.

*Program adresat exclusiv oaspeților cazați în hotel.

FITNESS FĂRĂ INSTRUCTOR*

Program personal.

*Program adresat exclusiv oaspeților cazați în hotel.

 

PROGRAMEAZĂ-TE ACUM
O Ședință
30 RON

OSTEOPATIE

O abordare holistică de funcționare a organismului, prin recunoașterea relației unitare de interdependență dintre structură și funcție, capacitatea de autoreglare și autovindecare pentru menținerea stării de sănătate. Are posibilitatea de depistare, tratare, prevenție a problemelor de sănătate prin aplicarea unor manevre ușoare de mobilizare, întindere, masaj asupra țesuturilor și articulațiilor. Benefică în sindroamele dureroase, afecțiunile coloanei vertebrale, articulare periferice, musculo-tendino-ligamentare, neurologice, respiratorii, digestive, migrene, tulburări de somn și neurovegetative, stres, anxietate, disfuncții sexuale, recuperare post partum.

VACUMED

Folosit în medicina spațială, se realizează aplicând o alternanță ritmică de presiune negativă, cu acțiune vasodilatatoare și stimulatoare asupra schimburilor de oxigen și nutrienți și deschiderea de noi capilare. Ideal în  recuperare post-traumatică, în refacerea după efortul sportiv (grăbește eliminarea acidului lactic), în afecțiunile vasculare periferice (arteriopatiile din diabetul zaharat, polineuropatii, algoneurodistrofii, varice, limfedem, sindromul de picioare grele), combate celulita, ameliorează disfuncțiile sexuale masculine prin îmbunătățirea circulației și crește incontestabil performanțele sportive. Programe individualizate cu durata de 30-40 minute.

PROGRAMEAZĂ-TE ACUM
30 MIN
75 RON / ȘEDINȚĂ; 350 RON / 5 ȘEDINȚE; 650 RON / 10 ȘEDINȚE

TECAR TERAPIE (Transfer Capacitiv-Rezistiv de Energie)

Diatermie profundă cu efect energetic extra și intra-celular și efect termic profund, fără efecte secundare. Combate durerile, contracturile și întinderile musculare, crește elasticitatea țesuturilor, crește metabolismul celular și activează procesele de cicatrizare, regenerare a leziunilor tendinoase, ligamentare, musculare, asigură refacerea rapidă, crește viteza de resorbție a edemelor și hematoamelor. Extrem de util în patologia sportivă, ortopedică, reumatismală.

SHOCK WAVE (terapie cu unde de șoc acustice extracorporeale)

Tehnologie revoluționară cu o largă aplicativitate în traumatologie sportivă, ortopedie, contracturi musculare, durerile de umăr și călcâi. Efect metabolic asupra țesuturilor, cu recapilarizare și vindecare corectă a leziunilor, calmează durerile, crește mobilitatea și suplețea articulară.

PROGRAMEAZĂ-TE ACUM
30 MIN
100 RON / ȘEDINȚĂ; 400 RON / 5 ȘEDINȚE

LASER TERAPIE

Combate durerile, inflamațiile și face biostimulare cu efect în stadiile acute și cronice în recuperarea rapidă post-traumatică, ortopedică și reumatismală.

BAIA GALVANICĂ

Este o procedură de hidro-electroterapie constând din aplicarea curentului galvanic prin intermediul apei, la nivelul membrelor superioare și inferioare. Efectele antialgice, miorelaxante, de ameliorare a circulaţiei periferice și restabilire a tonusului simpatic și parasimpatic sunt benefice în afecțiunile reumatismale.

SUPER INDUCTIVE SYSTEM (SIS – câmp electromagnetic de înaltă intensitate)

Tehnologie inovatoare, asigură un tratament precis, focusat, neinvaziv și sigur, cu reducerea perioadei de vindecare și recuperare în cazul fracturilor, cu efect antialgic în durerile articulare, lombare, combaterea spasticității din afecțiunile neurologice.

EMSELLA

O soluție high-tech, noninvazivă, sigură, nedureroasă și comodă pentru  sănătatea intimă a femeii. Funcţionează graţie sistemului patentat *High-Intensity Focused Electromagnetic Technology – un cȃmp electromagnetic concentrat extrem de puternic, a cărui intensitate permite atingerea contracţiilor musculare supra-maximale ȋn timp ce pacienta stă confortabil pe aplicatorul-fotoliu. Crește tonusul musculaturii planșeului pelvin, optim în refacerea după nașterile naturale, previne sau tratează incontinența urinară de stress, de urgență și mixtă, survenită după menopauză sau odată cu îmbătrânirea. Crește gradul de satisfacție a actului sexual, prin tonifierea musculaturii.

Sunt necesare șase ședințe, două pe săptămână, la un interval minim de două zile.

PROGRAMEAZĂ-TE ACUM
30 MIN.
100 RON / ȘEDINȚĂ; 500 RON / 6 ȘEDINȚE

MAGNETOTERAPIE (clasică, de joasă frecvență)

Efect sedativ, ameliorează calitatea somnului, calmant în durerile articulare, ameliorează circulația, scurtează timpul de consolidare a fracturilor.

ELECTROTERAPIE DE JOASĂ și MEDIE FRECVENȚĂ (curenți diadinamici, curenți interferențiali, TENS, etc)

Aplicată în formule individualizate, cu efecte în afecțiunile reumatismale, post traumatice, ortopedice, neurologice centrale și periferice.

ULTRASUNET

Printr-un micromasaj profund al țesuturilor, aduce beneficii în tratamentul afecțiunilor post traumatice, reumatismale, relaxează contracturile, crește elasticitatea țesuturilor, combate edemul din entorse.

PACHETE

Pachete de tratament

Alma Health Center

Comorile din Lacul Sărat, apa și nămolul sapropelic, sunt resursele pe care ți le punem la dispoziție, în facilități moderne

ALMA WELLNESS & SPA

Alma Wellness & Spa

O experiență completă de rejuvenare și relaxare 

Răsfață-ți simțurile și regăsește-ti echilibrul
Evadează din cotidian pentru a te bucura de liniște și regenerare profundă

VEZI ALMA WELLNESS & SPA

Cerere Rezervare Alma Wellness & Spa

Data Rezervării
CHECK IN

Cerere Rezervare Masă

Data Rezervării
CHECK IN

Cerere Rezervare Alma Health Center

Perioada Tratamentului
CHECK IN
CHECK OUT

Cerere Rezervare Eveniment social

Dată Eveniment
CHECK IN

Cerere Rezervare Eveniment Corporate

Dată Eveniment
CHECK IN