Alma logo logo alma
Recepție Hotel: +40 339 800 801 Alma Health Center: +40 339 733 307 Alma Wellness & Spa: +40 339 733 306

Facilități și servicii la

Alma Health & Spa Retreat

Stay healthy, stay young.

Rezervă acum!
Alege Camera
CHECK IN CHECK OUT
CHECK IN
CHECK OUT
ADULȚI
COPII
CEL MAI BINE COTAT CEL MAI BUN PREȚ LOCAȚIE PRIVATĂ CELE MAI MARI APARTAMENTE CELE MAI BUNE FACILITĂȚI FĂRĂ TAXE ASCUNSE
CEL MAI BINE COTAT CEL MAI BUN PREȚ LOCAȚIE PRIVATĂ CELE MAI MARI APARTAMENTE CELE MAI BUNE FACILITĂȚI FĂRĂ TAXE ASCUNSE
FACILITĂȚI ALMA

Beneficii exclusive

Pentru confortul tău

Fie că vizitezi Lacu Sărat pentru wellness sau pentru vacanță, ți-am pregătit mediul ideal pentru a te răsfăța și relaxa.

FACILITĂȚI ALMA

Servicii și facilități

Am pregătit toate acele elemente de care ai nevoie pentru un sejur de neuitat, un eveniment reușit sau o vacanță de revitalizare binemeritată!

Informații generale

Check-in: de la 14:00. Check-out: până la 12:00

Accesul cu animale de companie nu este permis

Modalități de plată: numerar, carduri de credit, transfer bancar.

Acceptăm plata cu carduri de vacanță – doar împreună cu servicii de cazare (Edenred, Sodexo, Up Romania)

Accesibil pentru persoane cu dizabilități.

Cazare și mic dejun gratuit pentru copiii de până la 6 ani care dorm în același pat cu adulții.

Internet gratuit.

Parcare gratuită, în limita disponibilității.

Acces la piscina interioară cu apă dulce, Jacuzzi, sauna uscată și camera salină pentru oaspetii cazați.

Acces gratuit pe terenul multisport.

Pe perioada verii, acces gratuit la Alma Health & Fun pentru oaspeții cazați (Aquapark, piscine exterioare cu apă dulce și apă sărată din Lacul Sărat, plajă cu nisip și 1000 de sezlonguri).

Facilități pentru sănătate și wellness

Alma Wellness & Spa și Alma Health Center înseamnă peste 2500 metri pătrați dedicați sănătății și revitalizării, cu peste 60 de spații individuale pentru tratamente de recuperare, piscine interioare cu apă dulce și apă sărată captată din Lacul Sărat și facilități complete de spa și wellness.

Wellness  – în hotel, gratuit pentru oaspeții cazați – access la piscina cu apă dulce încălzită la 32 de grade Celsius, Jacuzzi, sauna uscată și camera salină cu pereți de sare de Himalaya

Alma Health Center – piscină cu apă sărată captată din Lacul Sărat, căzi pentru băi cu namol, hidromasaje, masaje subacvale și băi cu plante, cabinete de masaj, săli pentru kinetoterapie, dușuri Vichy, pat Dry floating, electroterapie de înaltă performanță (laser, magnetoterapie, Vacumed, Tecar, Emsella, ShockWave, SIS, fizioterapie)

Alma Spa – hammam, duș Vichy, cameră terapeutică pentru cuplu, jacuzzi cu vedere spre Lacul Sărat, saună umedă, saună uscată, cameră salină cu sare de Himalaya, cosmetice și uleiuri terapeutice premium organice Voya, Charme d’Orient și Lakshmi, cabine de masaj, terapii clasice, Ayurveda, Orientale, anti-îmbătrânire, de relaxare, de remodelare corporală

Acces direct de pe plajă la Lacul Sărat pentru baie și terapii cu nămol

Dușuri exterioare cu apă caldă

VEZI TERAPII ALMA HEALTH CENTER

Facilități și servicii pentru vacanță în familie

Un parc acvatic cu trei piscine și tobogane, plajă privată cu 1000 șezlonguri, beach baruri și restaurante pe plajă, spa – pe scurt, locul vacanței de vară perfecte, pentru întreaga familie.

Teren multisport pentru fotbal, baschet, tenis de camp

Meniu a la carte și meniu pentru copii pentru pranz și cină în Restaurantul Allegria

Cosmetice pentru copii și pat pentru bebeluși

Piscine interioare și exterioare cu apă dulce și sărată

Alma Health Center – terapii balneare și spa

Excursii opționale ghidate, în Brăila

Plimbări cu vaporul pe Dunăre

Restaurante și o experiență culinară pentru toate gusturile

Șase restaurante, din care patru pe plajă și două în hotel. O călătorie gastronomică diversă și vastă, care te va purta de la deliciile internaționale, la arome mediteraneene și specificul local, reinterpretat, cu pasiune și măiestrie.

VEZI RESTAURANT ALLEGRIA

Facilități pentru nunți și evenimente sociale

Una dintre cele mai spectaculoase săli de evenimente din România, Alma Grand Ballroom, este noua destinație pentru evenimente private, nunți, gale, expoziții sau spectacole culturale: două etaje, scenă, atrium, breakout room, echipamente de ultimă generație.

Cu ieșire la piscina exterioară și la Lacul Sărat, Restaurantul Helise este locul perfect pentru un eveniment elegant înnobilat de cel mai spectaculos apus de soare.

VEZI ALMA GRAND BALLROOM

Pachete de servicii pentru teambuilding-uri și evenimente corporate

Am creat cele mai bune oferte pentru evenimente de companie într-o locație inedită. Acestea includ cazare, săli de conferința dotate cu toate facilitățile necesare întâlnirilor și  evenimentelor de afaceri, pachete de team building și activități outdoor (teren multisport, picnic și excursii organizate în Insula Mică a Brăilei, etc).

VEZI ALMA CONFERENCE CENTER

WIFI gratuit, Parcare

La Alma vei avea internet de mare viteză, gratuit, fără parolă și fără limită. Accesul este liber în toate zonele interioare ale hotelului, inclusiv camere, centru balnear, restaurante și terasele restaurantelor. În camere și sălile de conferințe există și prize pentru transfer de date. Rămânem la dispoziția clienților noștri 24/7, pentru orice solicitări sau întrebări. Punem la dispoziția clienților noștri locuri de parcare, în limita capacității existente.

VEZI DETALII DESPRE ALMA

Curățenie și igienizare la superlativ

Am implementat încă din etapa de dezvoltare, proceduri și măsuri care să asigure sănătatea, siguranța și securitatea oaspeților noștri, a membrilor echipei și a partenerilor de afaceri.

AFLĂ MAI MULTE

Sustenabilitate și protejarea ecosistemului

Avem grija de întregul ecosistem din Lacu Sărat. Fiind un proiect care utilizează resursele naturale în beneficiul oamenilor, tratam cu responsabilitate protecția mediului înconjurător a apei și nămolului sapropelic și vom îndemna oaspeții să aibă grijă de natură.

MAI MULTE DESPRE LACU SĂRAT
FACILITĂȚI ALMA

Despre Alma Health & Spa Retreat

Află mai multe despre Lacu Sărat, istoria și bogățiile acestuia.

Sănătate și relaxare,  înconjurat de natură, într-un loc plin de istorie și povești.

MAI MULTE DESPRE ALMA

Cerere Rezervare Alma Wellness & Spa

Data Rezervării
CHECK IN

Cerere Rezervare Masă

Data Rezervării
CHECK IN

Cerere Rezervare Alma Health Center

Perioada Tratamentului
CHECK IN
CHECK OUT

Cerere Rezervare Eveniment social

Dată Eveniment
CHECK IN

Cerere Rezervare Eveniment Corporate

Dată Eveniment
CHECK IN