Alma logo logo alma
Recepție Hotel: +40 339 800 801 Alma Health Center: +40 339 733 307 Alma Wellness & Spa: +40 339 733 306

Spa Etiquette

Alma Health & Spa Retreat

Lacu Sărat

Rezervă acum!
Alege Camera
CHECK IN CHECK OUT
CHECK IN
CHECK OUT
ADULȚI
COPII
CEL MAI BINE COTAT CEL MAI BUN PREȚ LOCAȚIE PRIVATĂ CELE MAI MARI APARTAMENTE CELE MAI BUNE FACILITĂȚI FĂRĂ TAXE ASCUNSE
CEL MAI BINE COTAT CEL MAI BUN PREȚ LOCAȚIE PRIVATĂ CELE MAI MARI APARTAMENTE CELE MAI BUNE FACILITĂȚI FĂRĂ TAXE ASCUNSE

Pentru că dumneavoastră sunteți o persoană specială, ne străduim să vă oferim o experiență frumoasă și benefică în Alma Health & Spa Retreat, un hub exclusivist de relaxare, prin dotare și ambient. În acest sens, vă rugăm să consultați și să respectați ghidul  de conduită.

logo alma
RECOMANDĂRI ȘI ETICHETĂ SPA

Serviciile Alma Spa sunt destinate exclusiv persoanelor peste 18 ani. Mediul Spa este special conceput pentru a oferi oaspeților noștri o oază de relaxare și desprindere din cotidian. Va rugăm să respectați dreptul celorlalți oaspeți la intimitate și liniște, neutilizând telefoane mobile în interiorul Spa-ului, cu excepția vestiarelor sau zonelor de relaxare, și doar pentru mesaje sau navigare pe internet, activat pe mod silențios înainte de a intra în Spa. Fumatul este interzis în incinta Spa exceptând zona exterioară special amenajată.

Program Spa

Alma Spa este deschis între 09:00 – 21:00 pe tot parcursul anului. Ultimul acces pentru facilitățile Alma Spa se va face cu cel puțin o oră înainte de închidere. Ultima programare se va face cu cu cel puțin o oră și un sfert înaintea orei de închidere.  Orele de deschidere și închidere ale centrului wellness trebuie respectate. Pentru buna gestionarea a fluxului, vă rugăm să vă pregătiți de plecare cu cel puțin 15 minute înainte de ora închiderii oficiale a centrului.

Tinuta în Spa

Vă rugăm să vă lăsați toate bijuteriile și îmbrăcămintea în cameră, păstrând lenjeria de corp și halatul din cameră. În cazul oaspeților externi, accesul se face prin Centrul de Sănătate / Alma Health Center unde, de la recepție vi se vor oferi halat și papuci de unică folosință. Veți putea utiliza vestiarul special dedicat oaspeților noștri. În cazul serviciilor spa, terapeutul vă va oferi lenjerie de unică folosință.

Dacă tratamentul dumneavoastră implică și terapie cu apă, este necesar să purtați un costum de baie. În cazul unui tratament facial, pentru rezultate optime, se recomandă ca domnii să se bărbierească cu câteva ore înainte. Pentru exfolieri corporale, este recomandat să nu vă epilați cu 12 ore înainte de procedură. Este recomandat să nu vorbiți în timpul terapiei și să vă lăsați purtat/ă într-o călătorie de vis, relaxantă și odihnitoare.

Facilități Alma Spa

Nuditatea nu este permisă în Alma Spa. Pentru confortul tuturor oaspeților noștri, va rugăm să utilizați prosopul în jurul corpului în zona umedă. Nu se recomandă să utilizați saunele sau celelalte facilități Spa sub influența băuturilor alcoolice. Se recomandă duș înainte și după, atât pentru jacuzzi cât și pentru ședințele de saună. Folosiți sauna cu moderație, în ședințe de aproximativ 15 min., alternând cu dușuri reci.

Programări

Este recomandat sa rezervați în avans pentru a putea alege intervalul de timp preferat. Toate terapiile se programează în funcție de disponibilitate. Pentru garantarea rezervării, sunt necesare numele, codul numeric personal și datele tale de contact (nr. mobil și email). În cazul în care nu reușiți sa ajungeți la programare, vă rugam să anunțați orice modificare sau anulare a programărilor cu cel puțin 24 ore înainte de ora începerii terapiei.

Check-In

Vă sugerăm să vă prezentați la Spa cu minim 15 de minute înaintea primei programări și 10 minute pentru următoarele, deoarece, înaintea primului tratamentului, va fi necesar să completați un formular de sănătate. Sosirile târzii nu vor beneficia de o prelungire a duratei procedurilor programate și li se vor aplica contravaloarea tratamentului total.

Politica de anulare

Din respect pentru ceilalți oaspeți, anulările sau reprogramările pot fi efectuate cu minim 24 ore înaintea orei stabilite inițial, pentru a evita plata unei penalizări de 50% din contravaloarea serviciului respectiv. Anulările efectuate cu mai puțin de 4 ore înaintea orei programate inițial vor atrage plata unei penalizări de 100% din contravaloare. Programările pot fi modificate doar în funcție de disponibilitate. Vă recomandăm să urmați tratamentul conform programului stabilit deoarece se poate întâmpla să se suprapună cu programul celorlalți oaspeți, situație în care nu vom putea răspunde pozitiv solicitării dumneavoastră. Dacă aveți un serviciu pre-plătit și nu vă prezentați la programare de două ori, ne rezervăm dreptul de a nu mai onora acel serviciu.

Stare de sănătate

Vă rugăm să informați terapeuții aflați la dispoziția dumneavoastră în legătură cu orice problemă de sănătate, alergie, accident suferit care ar putea influența tratamentul sau utilizarea facilităților oferite în SPA. La sosire veți fi rugat să completați pe propria răspundere un chestionar privind starea dumneavoastră de sănătate.  Alma Spa nu își asumă nicio responsabilitate în cazul unui accident cauzat de o condiție medicală nedeclarată în chestionarul de sănătate.

Plata

Toate serviciile de care veți beneficia vor putea fi achitate atât la Recepția Alma Spa cât și la finalul sejurului la Recepția Hotelului (Room Charge). Pentru a beneficia de modalitatea de plata Room Charge va trebui să completați la recepția Spa-ului un formular cu numărul camerei și semnătura.

Obiecte de valoare

Managementul nu este responsabil pentru pierderea obiectelor sau a banilor în camerele de masaj ori în spațiile publice. Nu aduceți cu Dvs. obiecte de mare valoare sau sume importante de bani.

Spa Boutique

În proximitatea recepției se află Boutique-ul Alma Spa, în care veți regăsi produse și articole spa. La achiziționarea produselor de retail nu se fac retururi și nu se returnează suma produsului.

Alma Wellness & Spa

Descoperă Alma Wellness & Spa, o experiență completă de rejuvenare și relaxare pe malul Lacului Sărat!

Cerere Rezervare Alma Wellness & Spa

Data Rezervării
CHECK IN

Cerere Rezervare Masă

Data Rezervării
CHECK IN

Cerere Rezervare Alma Health Center

Perioada Tratamentului
CHECK IN
CHECK OUT

Cerere Rezervare Eveniment social

Dată Eveniment
CHECK IN

Cerere Rezervare Eveniment Corporate

Dată Eveniment
CHECK IN