Alma logo logo alma
Recepție Hotel: +40 339 800 801 Alma Health Center: +40 339 733 307 Alma Wellness & Spa: +40 339 733 306

Pachete de terapii

Alma Wellness & Spa

O experiență holistică de relaxare

Rezervă acum!
Alege Camera
CHECK IN CHECK OUT
CHECK IN
CHECK OUT
ADULȚI
COPII
CEL MAI BINE COTAT CEL MAI BUN PREȚ LOCAȚIE PRIVATĂ CELE MAI MARI APARTAMENTE CELE MAI BUNE FACILITĂȚI FĂRĂ TAXE ASCUNSE
CEL MAI BINE COTAT CEL MAI BUN PREȚ LOCAȚIE PRIVATĂ CELE MAI MARI APARTAMENTE CELE MAI BUNE FACILITĂȚI FĂRĂ TAXE ASCUNSE
ALMA WELLNESS & SPA

Pachete de terapii 360 grade

Alege dintre pachetele One Day Spa sau Two Day Spa, ce conțin mai multe proceduri pe care le vei experimenta într-una sau două zile. Terapiile sunt complementare, cu efecte care se potențează reciproc, pentru o stare de bine deplină.

Pachete de terapii spa pentru relaxare și revitalizare

Am conceput, împreună cu medicii și specialiștii noștri, pachete de spa și wellness, pentru ca experiența ta la Alma Health & Spa Retreat să fie una completă.

Spa 360 grade: All in One Day & 15% discount din terapiile singulare

Alma Princess

Un masaj al întregului corp care îmbină cele mai bune tehnici de relaxare de la Est la Vest și ritualul Lavander and Seaweed Sugar Glow, te vor face să te simți ca o prințesă, pentru o zi.

1. Alma Stres Relief Lavander and Seaweed Sugar Glow
Strong Men Recovery

Creat exclusiv pentru nevoile specifice de îngrijire și recuperare a bărbaților, acest pachet de terapii include ritualul Intense Defence for Men și un masaj ce se concentrează pe detensionarea în profunzime a țesutului muscular.

1. Deep Tissue Massage Intense Defence for Men
Californian Glow

Un masaj senzorial în care ingredientul vedetă este untul de shea, natural și aromat și un scrub cu un amestec fabulos de frunze de mentă organică, alge marine și zahăr.

1. Pappermint and Seaweed Sugar Glow Shea Sublime

Spa 360 grade: 2 Days Experience & 15% discount din terapiile singulare

Alma Queen

O împachetare corporală ce hidratează și relaxează mușchii obosiți, ritualul de masaj Mindful Dreams de la VOYA și o exfoliere cu frunze de mentă organică, alge marine și zahăr, ce revigorează pielea și întregul corp.

1. Pappermint and Seweed Sugar Glow Tangle Me Up Wrap Mindful Dreams 60'
Alma Goddess

Patru ritualuri de spa, pentru o experiență olimpiană. Voya Deluxe Facial, un tratament facial de lux ce lasă pielea întinerită și hidratată, Shea Sublime, masajul senzorial în care ingredientul vedetă este untul de shea, Bees Rhapsody, o împachetare dulce ce hidratează și hrănește pielea în profunzime și Voyager Massage 60′, o adevărată călătorie de relaxare din creștet până în vârful picioarelor.

1. Bees Rhapsody Voyager Massage 60' Voya Deluxe Facial Experience Shea Sublime
Men Power

Două zile de terapii ce te vor reface și vor elimina stresul și durerile musculare. Masajul spatelui, gâtului și umerilor pentru a ameliora tensiunea, Deep Tissue Massage și Oriental Bliss, un ritual holistic ce reprezintă combinația perfectă a unei experiențe spa cu titlu de excelență.

1. Top Heaven Deep Tissue Massage Oriental Bliss

Terapii Spa

Alma Wellness & Spa

Descoperă alte proceduri și ritualuri de spa de care te poți bucura la Alma. De la tratamente cosmetice signature și masaje relaxante la saune, piscina vitality sau jacuzzi, reinventăm pentru tine conceptul de wellness.

ALMA HEALTH CENTER

Alma Health Center

Centrul balnear de sănătate și tratament

Punctul nostru forte este Alma Health Center, centrul de sănătate și tratament balnear cu nămol sapropelic din Lacul Sărat. Punem în valoare această resursă naturală unică, preluată direct din lac, și adăugăm facilități, săli de tratament, precum și asistența profesionistă a medicilor și specialiștilor balneologi.

Despre Alma Health Center

Cerere Rezervare Alma Wellness & Spa

Data Rezervării
CHECK IN

Cerere Rezervare Masă

Data Rezervării
CHECK IN

Cerere Rezervare Alma Health Center

Perioada Tratamentului
CHECK IN
CHECK OUT

Cerere Rezervare Eveniment social

Dată Eveniment
CHECK IN

Cerere Rezervare Eveniment Corporate

Dată Eveniment
CHECK IN