Alma logo logo alma
Recepție Hotel: +40 339 800 801 Alma Health Center: +40 339 733 307 Alma Wellness & Spa: +40 339 733 306

Wellness & Balneo

Ofertă cu demipensiune și 5 terapii balneare pe zi

Plus acces la facilitățile de sănătate și relaxare din resort

Rezervă acum!
CEL MAI BINE COTAT CEL MAI BUN PREȚ LOCAȚIE PRIVATĂ CELE MAI MARI APARTAMENTE CELE MAI BUNE FACILITĂȚI FĂRĂ TAXE ASCUNSE
OFERTE ALMA

Stresul, alimentația nesănătoasă și sedentarismul provoacă deteriorarea sănătății fizice, mentale și emoționale, indiferent de vârstă. La Alma Health & Spa Retreat, în Lacu Sărat, lângă Brăila, ne propunem să tratăm holistic sănătatea și să te ajutăm să îți recapeți starea de bine. De aceea, am creat Pachetul Wellness & Spa, cu 5 terapii balneare pe zi, demipensiune și acces la facilitățile de sănătate și relaxare din resort.

Pachetul Wellness & Balneo include:

Tarife

La Alma Health Center terapiile se pot efectua zilnic, inclusiv în weekend, între orele 8.00-17.00.

*Terapiile cu nămol sapropelic și apă sărată de la Lacu Sărat sunt contraindicate în următoarele afecțiuni: afecțiuni cardiovasculare necontrolate, de tipul hipertensiune arterială necontrolată medicamentos, fibrilație atrială și tulburări de ritm cardiac, tromboză venoasă, accident vascular cerebral, infarct miocardic, afecțiunile acute febrile, afecțiunile cronice în perioadele de exacerbare acută, bolile infecțioase, stările de slăbiciune profundă  indiferent de cauza care le-a produs; tumorile maligne, hemoragiile repetate și abundente de orice natură, sarcina patologică în orice lună și sarcina normală peste trei luni, epilepsie, boli de sânge sau de sistem cu alterarea stării generale (anemia pernicioasă, leucemii, limfoame), boli dermatologice cu potențial de contagiozitate sau cu leziuni mari inestetice, psihopatii cu tulburări de comportament social, alcoolism cronic sau insuficiență cardiacă, renală sau hepatică, parazitoze, boli la limita decompensării de organ (diabet greu controlat alimentar și medicamentos) sau persoane bolnave care nu se pot autoservi.

Alte servicii și facilități incluse în pachetul Wellness & Balneo:

SPA BONUS

Cum rezervi?

Direct la hotel, la țel. 0339 800 801 (Recepție) sau 0339 733 309 (Rezervări) sau prin email, la reservations@almaretreat.ro.
sau
Pe site-ul www.almaretreat.ro, cu click pe butonul de BOOK NOW și selectarea perioadei dorite.
sau
Completează formularul de mai jos, pentru a cere oferta.

Termeni și condiții

Cerere Rezervare Alma Wellness & Spa

Data Rezervării
CHECK IN

Cerere Rezervare Masă

Data Rezervării
CHECK IN

Cerere Rezervare Alma Health Center

Perioada Tratamentului
CHECK IN
CHECK OUT

Cerere Rezervare Eveniment social

Dată Eveniment
CHECK IN

Cerere Rezervare Eveniment Corporate

Dată Eveniment
CHECK IN