Alma logo logo alma
Recepție Hotel: +40 339 800 801 Alma Health Center: +40 339 733 307 Alma Wellness & Spa: +40 339 733 306

Cum organizezi petrecerea de Crăciun a companiei?

Idei inedite pentru un XMas Party de neuitat

Rezervă acum!
Alege Camera
CHECK IN CHECK OUT
CHECK IN
CHECK OUT
ADULȚI
COPII
CEL MAI BINE COTAT CEL MAI BUN PREȚ LOCAȚIE PRIVATĂ CELE MAI MARI APARTAMENTE CELE MAI BUNE FACILITĂȚI FĂRĂ TAXE ASCUNSE
CEL MAI BINE COTAT CEL MAI BUN PREȚ LOCAȚIE PRIVATĂ CELE MAI MARI APARTAMENTE CELE MAI BUNE FACILITĂȚI FĂRĂ TAXE ASCUNSE
BLOG ALMA

S-a încheiat vacanța de vară, a venit septembrie și, odată cu toamna, începe planningul de evenimente pentru sezonul de iarnă. Dintre acestea, petrecerile corporate de Crăciun sunt unele dintre cele mai îndrăgite evenimente de companie, pentru spiritul lor festiv, starea de bine și de entuziasm pe care o creează. O petrecere de Crăciun reușită este acel cadru în care în care toți colegii interacționează într-un mod relaxat, adică exact ce este nevoie pentru crearea unei culturi organizaționale mai transparente și deschise.

Planificarea din timp a unei petreceri de Crăciun poate să însemne o reușită considerabilă pentru starea de bine a colegilor tăi și pentru încheierea anului într-o notă optimistă. Dar cum organizezi o petrecere pe care invitații să și-o aducă aminte cu plăcere și entuziasm?

Tema petrecerii de Crăciun

Să începem cu prima provocare – alegerea unei tematici. Din păcate, de cele mai multe ori, petrecerile de Crăciun tind să aibă cam același format – un brad împodobit, Secret Santa, colinde și mâncăruri de sezon. De ce să nu faci ceva special pentru colegii tăi în acest an? Alege o temă care să le stimuleze ingeniozitatea și creativitatea, ceea ce poate transforma o petrecere de Crăciun banală într-una de neuitat. 

Anii ’80 Retro

De exemplu, tema “Anii ’80 Retro”. Muzica retro este mereu la modă, iar beat-urile anilor ‘80 sunt printre preferatele zilei. Transformă petrecerea de Crăciun într-o călătorie în timp, pe ritmuri pop a la Michael Jackson, Madonna, Prince sau Bon Jovi. Cere-le invitaților să se îmbrace în stilul exuberant și plin de culoare al acelor ani – jeanși evazați, cămăși cu motive geometrice, rochii cu talie înaltă, bijuterii și ochelari supradimensionați. Pentru un plus de savoare, organizează un concurs de breakdance sau o întrecere de karaoke cu muzică din Grease. Premiile pot fi discuri de vinil sau alte obiecte retro.

Hollywood Glam

O altă temă spectaculoasă pentru o petrecere de Crăciun cu stil este “Hollywood Glam”, adică acel gen de petrecere în care toți invitații se simt ca o vedetă de cinema. Iar la Alma vei găsi și locația perfectă pentru aceasta: sala Alma Grand Ballroom, probabil cea mai spectaculoasă sală de evenimente de la un hotel din România. Candelabre somptuoase, scenă, foyer și atrium, tapiserii sclipitoare, decoruri elegante și personalitatea unei săli de bal din perioada interbelică. Pe scurt, locul perfect al unei petreceri de Crăciun strălucitoare, organizată într-o notă de lux și eleganță. 

Completează atmosfera cu un dress code în costume de seară, ținute elegante și bijuterii strălucitoare, invitații personalizate cu imagini ale celebrităților, muzica lui Frank Sinatra și alte piese clasice, precum și o zonă foto cu un fundal glamour, unde invitații să se poată poza în stil Hollywood. 

La final, scena Alma Grand Ballroom este locul perfect pentru discursurile de sfârșit de an, pentru recunoașterea echipelor și a angajaților, într-un moment special de sărbătoare. 

Crăciunul din Povești

O altă temă pe care o poți alege este “Crăciunul din Povești”, în care dress-code-ul pentru invitați va fi acela al personajului preferat din povești. Un concurs pentru cel mai bun costum de personaj, invitații personalizate care să includă elemente din povești de Crăciun, o zonă foto cu un decor de basm pentru poze amuzante și suveniruri tematice – iată câteva idei pentru a transforma petrecerea de Crăciun într-o poveste memorabilă. Pentru a adăuga un element de surpriză, puteți organiza un program divertisment inedit, poate cu numere de magie sau teatru interactiv, pe scena Alma Grand Ballroom. 

Decorul trebuie să fie, de asemenea desprins din povești: copaci de Crăciun, decorațiuni și luminițe strălucitoare, Moș Crăciun și elfi. De altfel, întregul resort Alma va fi decorat și vă va aștepta într-o atmosferă de sărbătoare. Brad de iarnă cu ornamente sclipitoare și ghirlande elegante, colinde, primire cu vin fiert și cozonac – toate fac parte din atmosfera de Crăciun la Alma Health & Spa Retreat

Cum organizezi o petrecere de Craciun la Alma?

Pe lângă sala spectaculoasă pentru petrecere și cazare premium în stațiunea balneară Lacu Sărat camerele și apartamentele Alma, veți avea la dispoziție cel mai mare centru de wellness din sud estul României, precum și un spa fabulos cu vedere spre Lacul Sărat. Piscină interioară încălzită, jacuzzi, camere saline, hammam, masaje de relaxare și terapii Voya, duș Vichy, pat de relaxare Dry Flotation – iată doar câteva dintre ingredientele nu doar ale unei petreceri de Crăciun, ci ale unei adevărate mini-vacanțe de tip corporate wellness, la relaxare împreună cu colegii. 

Pentru această ocazie, am creat Pachetele de Crăciun cu meniuri festive: aperitive delicioase, feluri principale rafinate, salate și deserturi tentante. Barul este bine echipat cu băuturi pentru toate gusturile și cocktailuri tematice de Crăciun. Te invităm să le descoperi aici iar dacă dorești să organizezi petrecerea de Crăciun a companiei tale la noi, ne poți trimite o cerere de ofertă la sales@almaretreat.ro sau sună-ne la telefon 40 339 733 309. . 

Îți stăm la dispoziție pentru detalii și oferte personalizate. Vă așteptăm!

Cerere Rezervare Alma Wellness & Spa

Data Rezervării
CHECK IN

Cerere Rezervare Masă

Data Rezervării
CHECK IN

Cerere Rezervare Alma Health Center

Perioada Tratamentului
CHECK IN
CHECK OUT

Cerere Rezervare Eveniment social

Dată Eveniment
CHECK IN

Cerere Rezervare Eveniment Corporate

Dată Eveniment
CHECK IN