Alma logo logo alma
Recepție Hotel: +40 339 800 801 Alma Health Center: +40 339 733 307 Alma Wellness & Spa: +40 339 733 306

Oferte de tratament pentru pensionari 

la Alma Health & Spa Retreat 

Rezervă acum!
Alege Camera
CHECK IN CHECK OUT
CHECK IN
CHECK OUT
ADULȚI
COPII
CEL MAI BINE COTAT CEL MAI BUN PREȚ LOCAȚIE PRIVATĂ CELE MAI MARI APARTAMENTE CELE MAI BUNE FACILITĂȚI FĂRĂ TAXE ASCUNSE
CEL MAI BINE COTAT CEL MAI BUN PREȚ LOCAȚIE PRIVATĂ CELE MAI MARI APARTAMENTE CELE MAI BUNE FACILITĂȚI FĂRĂ TAXE ASCUNSE
BLOG ALMA

De ce facem oferte de tratament pentru pensionari la Alma Health & Spa Retreat? Datele recensământului din 2022 arată că procesul de îmbătrânire demografică s-a adâncit în România, comparativ cu 10 ani în urmă (recensământul din 2011), cu o creștere a ponderii populației vârstnice (de 65 ani și peste). Îmbătrânirea afectează toate sectoarele societății, precum și viața familiilor, ceea ce face ca prevenirea și tratarea bolilor să devină o prioritate pentru toți cei implicați. Este mai important ca niciodată să se implementeze și să se practice activități de sănătate fizică și mintală pentru a sprijini persoanele în vârstă. Cu toate acestea, de cele mai multe ori, problemele de bunăstare ale vârstnicilor sunt lăsate deoparte. Nu doar de sistemele sociale ci, din păcate, de multe ori, chiar de rudele vârstnicilor, familii și cei apropiați. 

Viața își urmează cursul, iar îmbătrânirea este o parte naturală, firească, a vieții. Dar îmbătrânirea poate fi una sănătoasă, activă, în care calitatea vieții, sănătatea și starea de bine ar trebui să fie prioritare. Din păcate, de multe ori, ne dăm seama de importanța prevenției și a întreținerii stării de sănătate a părinților noștri când deja este tardiv, iar bolile devin acute și cer intervenții medicale rapide, costisitoare și traumatizante. 

Putem menține sănătatea și ameliora bolile vârstei a III-a, dacă o facem la timp. La Alma Health & Spa Retreat Lacu Sărat am creat un centru balnear modern, care are ca scop exact acest lucru: întreținerea stării de bine și a sănătății, prin prevenție și aplicarea celor mai eficiente tratamente balneare

Aflat lângă Brăila, la nici două ore și jumătate distanță de București sau Ploiești, pe un traseu lipsit de aglomerația obișnuită din timpul vacanțelor, dar și în jur de o oră și jumătate față de orașe precum Buzău, Focșani, Tecuci sau Slobozia Alma Health & Spa Retreat este cel mai modern resort balnear și de vacanță din România, deschis în anul 2022.

centru balnear alma

Apa din Lacul Sărat, recunoscută pentru calitățile sale terapeutice deosebite (conţine 41% substanţe minerale şi 39% substanţe organice), alături de nămolul sapropelic bogat în substanțe minerale și organice formează un complex unic de vindecare. Terapiile pe bază de apă sărată și nămol sapropelic se realizează în cabinete moderne, cu căzi ce funcționează automatizat. Masajele se fac de către specialiști în balneoterapie, piscina cu apă sărată este deschisă pentru hidroterapie iar cele peste 60 de cabinete de terapie sunt dotate cu cele mai moderne echipamente, folosite inclusiv în medicina spațială. 

Trimite-ți părinții în vacanță, folosind oferte de tratament pentru pensionari

În vacanța copiilor – cei mici au o săptămână de pauză în februarie – mulți dintre ei sunt trimiși în tabere la munte, să învețe un sport de iarnă. Precum copiii, bunicii ar trebui îngrijiți cu aceeași dragoste – mai ales că, pe măsură ce trece timpul, devin din ce în ce mai fragili. 

La Alma Health & Spa Retreat vor găsi toate facilitățile de care au nevoie pentru a ameliora simptomele specifice bolilor bătrâneții. Asistați de un medic balneolog specialist, li se va prescrie cea mai buna cură, cu pachete personalizate de terapii, în funcție de afecțiunile pe care le au: de la dureri de spate, afecțiuni reumatismale degenerative sau de tip inflamator, boli vasculare, hernie de disc, afectiuni posttraumatice, probleme cu circulația periferică, parapareze, scleroza multiplă sau boala Parkinson, toate sunt boli ce se tratează la Lacu Sărat de peste 100 de ani.

vacumed

Oferte pentru seniori la Alma Health & Spa Retreat 

Am creat oferte de tratament pentru pensionari în această stațiune balneară, pachete de cinci zile, de 10 zile sau cu zile flexibile, care să-i ajute să rămână cât mai mult timp activi și sănătoși: Alma Balneo și Alma Balneo Flex. Pachetele cu cazare pot fi rezervate în orice zi a săptămânii, centrul balnear Alma Health Center fiind deschis zilnic între orele 8.00-17.00 

Terapiile balneare sunt cheia îmbătrânirii active, așa că am inclus cinci proceduri balneare pe zi/ persoană, în pachetul Alma Balneo, la recomandarea medicului balneolog Alma Health Center, dintre următoarele proceduri: baie salină cu nămol, împachetare cu nămol, baie cu plante salină / cu apă dulce, masaj terapeutic cu ulei esențial 25′, masaj cu nămol, hidrokinetoterapie în piscina cu apă sărată 25′, duș subacval, hidromasaj, aplicații de parafină, electroterapie de joasă și medie frecvență, ultrasunet, laser, baie galvanică, magnetoterapie, terapie TECAR, SHOCKWAVE. Pe lângă pachetul de 5 terapii, oaspeții Alma Health Center beneficiază de consultație medicală. 

Oferta Alma Balneo poate fi rezervată pe cinci sau 10 zile și include, pe lângă terapiile zilnice, cazare în cameră premium de 4* la Hotel Alma Lacu Sărat, mic dejun savuros în Restaurantul Sallago, acces la piscina interioară cu apă sărată captată din Lacul Sărat, încălzită la 37 de grade, acces la piscina interioară cu apa dulce, din cadrul hotelului, la Jacuzzi, saună uscată, camera salină cu sare de Himalaya, din cadrul hotelului.

Vrei să afli mai multe detalii despre Oferta Balneo? Vezi aici informații suplimentare și contactează-ne direct pentru rezervare:

wellness in piscina apa sarata

Cu cealaltă ofertă, Alma Balneo Flex, aveți și mai multă flexibilitate, putând alege numărul de nopți de cazare. În pachet sunt incluse trei terapii pe zi / persoană, în funcție de diagnostic, la recomandarea medicului Alma Health Center.

Se apropie Ziua Mamei, 8 Martie, iar primăvara este o perioada excelentă pentru tratamente spa și balneare. Ce cadou mai frumos poți face celei mai importante femei din viața ta, decât unul care îi va aduce sănătate și prelungirea tinereții? Descoperă terapiile individuale și pachetele de tratament balnear de la Alma Health Center sau alege unul dintre pachetele speciale ce includ cazare și tratament, pentru Ziua Femeii. Mama ta se va bucura, răsfățată ca o regină și îngrijită de cei mai buni specialiști.

Părinții noștri merită un tratament premium pentru sănătate – iar când îl alegi pe cel de la Alma Health & Spa Retreat, rezultatele sunt garantate, iar mulțumirea, pe măsură. 

Cerere Rezervare Alma Wellness & Spa

Data Rezervării
CHECK IN

Cerere Rezervare Masă

Data Rezervării
CHECK IN

Cerere Rezervare Alma Health Center

Perioada Tratamentului
CHECK IN
CHECK OUT

Cerere Rezervare Eveniment social

Dată Eveniment
CHECK IN

Cerere Rezervare Eveniment Corporate

Dată Eveniment
CHECK IN